Alt du trenger å vite om domenenavn

Domenenavn er en unik adresse på internett hvor man for eksempel kan ha en egen hjemmeside og e-postadresser til domenenavnet. De aller fleste norske firmaer har i dag sin egen internettside med tilknyttede e-postadresser. Ønsker du å starte en blogg? Vil du skrive om hverdagens trivialiteter, faglige artikler eller selge et produkt? Internett kan brukes til det du vil. Da trenger du et domene, slik at du kan presentere deg selv og ditt innhold for en hel verden.

Et domenenavn gir deg en unik mulighet til å vise frem det innholdet du ønsker på internett.

I dagens samfunn er tilstedeværenhet på internett veldig viktig hvis man skal selge et produkt. Ønsker du å tjene penger er nettet et veldig godt virkemiddel for å oppnå en stor kundemasse. Man kan nesten ikke klare seg uten et domene og en nettside i dagens marked. Hvis du skal «brande» enten deg selv eller ditt produkt, så må du være synlig for folk flest som bruker internett.

Et godt domenenavn er alfa og omega for å lykkes på internett. Forskjellen på et dårlig og et godt domene kan være som å ha en butikk i ei bakgate eller på Karl Johans gate.

Hvordan velge domenenavn? Les mer: